R&R autobekleding

Het interieur maakt waar wat het uiterlijk belooft

Autobekleding - Custom made Shelby Cobra 


Custom made Shelby Cobra

Deze mooie Cobra werd in een discrete stijl gerestaureerd, de zetels, de vloer bekleding, de vloerisolatie, kofferbekleding, het dashboard en het stuur werden bekleed.
De wagen beschikt over een krachtige V8 Ford GT motor en 16 lagen lak, de bedoeling van dit ontwerp was dan natuurlijk dat de carrosserie van de wagen meer opviel dan het interieur.

Een diamantpatroon werd toegepast op het zwarte leder aan de zetels met als afwerking een rode dubbele contrast naad. De middenconsole (buis), werd aan beide kanten afgewerkt met een rode naad. Vervolgens werd het stuur bekleed met alcantara en afgewerkt met een rode contrastnaad. Daarna werd ook de vloer en de koffer volledig geïsoleerd en bekleed.
Tenslotte werd ook het dashboard bekleed en ook werden er 2 design matten op maat aangemaakt.

autobekleding vernieuwen, auto interieur bekleden, skai bekleding, skai bekleden, bekleding auto, auto bekleden met leder, autobekleder, stuur bekleding, zetelherstelling, zetel herstellen, Leder auto, lederen bekleding, leder stoffen, bekleding auto, interieur bekleding, auto bekleden leer, leder reparatie auto, interieur bekleden auto, leder interieur auto, reparatie autobekleding, leder overtrekken, autobekleder, stuurbekleding auto, brandgaten autobekleding, brandgaten herstellen

R&R autobekleding - Autobekleding - Autobekleding Shelby Cobra